Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexPortaalFAQZoekenInloggenRegistreren
Like/Tweet/+1
Uitklapmenu
 • Facebooktijdlijn + Evenementen
 • Persoonlijk Menu

  Profiel
  Bekijk Profiel
  Wijzig Avatar
  Wijzig Informatie
  Wijzig Handtekening
  Wijzig Voorkeuren

  Sociaal
  Gastenboek
  Ledenlijst
  Meldingen
  Mijn Groepen
  Mijn Reputatie
  Vrienden beheer

  Berichten
  Ontvangen
  Verzonden

  Topics
  Bekeken
  Geplaatst

 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Recent Geplaatst
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

BEZOEK ONS OOK OP:
NH op Blogger NH op Facebook NH op Google+ NH op LinkedIn NH op Twitter NH op Wordpress NH op YouTube
LEDEN IN HET NIEUWS
In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
ZEG NEE !
Zeg NEE tegen seksueel geweld - RTL. Deze vooraanstaande Nederlandse mannen spreken zich uit tegen seksueel geweld.
ReagerenDeel | .
 

 Digitaal aanvragen bij het Schadefonds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Admin
avatar
Admin


Vrouw
Aantal berichten : 1856
Punten : 10716
Reputatie : 1564
Registratiedatum : 20-07-13

#1BerichtOnderwerp: Digitaal aanvragen bij het Schadefonds   do 05 nov 2015, 13:55

Digitaal aanvragen bij het Schadefonds

Het Schadefonds Geweldsmisdrijven is bezig met de ontwikkeling van een digitaal klantportaal. In dit portaal kan een slachtoffer of nabestaande geheel digitaal zijn of haar aanvraag indienen, stukken aan de aanvraag toevoegen en na het versturen van de aanvraag zien in welke fase de aanvraag zich bevindt. Berichten van het Schadefonds, zoals een ontvangstbevestiging en verzoek om nadere informatie, ontvangt de aanvrager ook in dit portaal.  Het digitale portaal is een nieuwe manier om een aanvraag in te dienen, het indienen met een papieren formulier blijft gewoon mogelijk.

Testen op kleine schaal
De maanden oktober en november staan in het teken van het testen van het portaal en het digitale formulier. Behalve eigen medewerkers helpen ook medewerkers van Slachtofferhulp Nederland bij het testen. Op basis van de ervaringen van de testers worden het formulier en het portaal verder aangepast.

Vanaf februari gaat één regio van Slachtofferhulp Nederland het portaal actief gebruiken. In januari worden de medewerkers in die regio daarop voorbereid. Het is de bedoeling dat in deze regio Slachtofferhulp Nederland slachtoffers en nabestaanden expliciet op het portaal wijst en hen stimuleert hun aanvragen zoveel mogelijk digitaal in te dienen.

Het beperkte gebruik van het digitaal portaal in de beginfase heeft twee voordelen. Enerzijds kan het Schadefonds - indien nodig - nog puntjes op de i te zetten voordat het landelijk in gebruik wordt genomen. Anderzijds geeft het Slachtofferhulp Nederland de tijd om een goede manier van ondersteuning van slachtoffers en nabestaanden te ontwikkelen, die digitaal een aanvraag willen indienen .

Door deze testfase krijgt het Schadefonds een idee hoeveel slachtoffers en nabestaanden hun aanvraag digitaal willen indienen en hoeveel liever een papieren aanvraag willen invullen.

Na de pilot
Na de pilot brengt het Schadefonds het digitaal klantportaal onder de aandacht van het publiek en andere ketenpartners. Het portaal is dan beschikbaar voor meerderjarige slachtoffers en nabestaanden.

Later in het jaar wordt het portaal verder ontwikkeld, om ook mogelijkheden te creëren voor gemachtigden en vertegenwoordigers (bij minderjarigen). Daarnaast ontwikkelt het Schadefonds een mogelijkheid om medewerkers van Slachtofferhulp Nederland, die bij de aanvraag hebben geholpen, bekend te maken in het portaal. Op die manier kan het Schadefonds hen een (digitale) kopie van de beslissing sturen.

BRON: Schadefonds Gewelds Misdrijven




                                   *** Tonny Kamper ***
Terug naar boven Go down
http://www.nederlandheelt.nl/
 
Digitaal aanvragen bij het Schadefonds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: OPENBARE FORA :: Nieuws-
Reageren