Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexPortaalFAQZoekenInloggenRegistreren
Like/Tweet/+1
Uitklapmenu
 • Facebooktijdlijn + Evenementen
 • Persoonlijk Menu

  Profiel
  Bekijk Profiel
  Wijzig Avatar
  Wijzig Informatie
  Wijzig Handtekening
  Wijzig Voorkeuren

  Sociaal
  Gastenboek
  Ledenlijst
  Meldingen
  Mijn Groepen
  Mijn Reputatie
  Vrienden beheer

  Berichten
  Ontvangen
  Verzonden

  Topics
  Bekeken
  Geplaatst

 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Recent Geplaatst
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

BEZOEK ONS OOK OP:
NH op Blogger NH op Facebook NH op Google+ NH op LinkedIn NH op Twitter NH op Wordpress NH op YouTube
LEDEN IN HET NIEUWS
In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
ZEG NEE !
Zeg NEE tegen seksueel geweld - RTL. Deze vooraanstaande Nederlandse mannen spreken zich uit tegen seksueel geweld.
ReagerenDeel | .
 

 Vooraankondiging themadag 2016 "De lange weg naar herstel"

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Admin
avatar
Admin


Vrouw
Aantal berichten : 1856
Punten : 10726
Reputatie : 1572
Registratiedatum : 20-07-13

#1BerichtOnderwerp: Vooraankondiging themadag 2016 "De lange weg naar herstel"   wo 20 jan 2016, 15:53


Vooraankondiging themadag 2016 "De lange weg naar herstel"

Op 25 april 2016 organiseert Stichting Geheim Geweld een landelijke themadag voor lotgenoten en professionals. Thema voor deze bijeenkomst is ‘De lange weg naar herstel’.

Themadag 2016
De lange weg naar herstel


Kindermishandeling kan iemands leven bepalen, zelfs tot ver in de volwassenheid. Tegelijkertijd is het bekend dat contact met lotgenoten een manier kan zijn om los te komen van een traumatisch verleden. Stichting Geheim Geweld blijft zich er daarom voor inzetten om lotgenoten bij elkaar te brengen.
De vorige themadagen werden druk bezocht en hebben veel positieve reacties opgeleverd van lotgenoten. Telkens blijkt dat het enorm helpt om de eigen ervaringen te kunnen bespreken met lotgenoten, ervaringsdeskundigen en professionals die in hun werk veel te maken krijgen met mensen die in hun jeugd zijn mishandeld.

Ervaringen uitwisselen
Tijdens de themadag van 25 april 2016 zullen enkele aansprekende (ervarings)deskundigen het woord voeren. Daarnaast kunt u onder deskundige begeleiding deelnemen aan de discussies over verschillende subthema’s, zoals schuld en schaamte, familie en relaties. Ook onderwerpen als preventie, hulpverlening, lotgenotencontact en opvoeding komen aan bod.  Er is volop ruimte voor het delen van tips en eigen ervaringen

Leren omgaan met trauma’s          
Wie als kind te maken heeft gehad met kindermishandeling zoals verwaarlozing, lichamelijke of geestelijke mishandeling, of seksueel misbruik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om als volwassene een stabiel leven op te bouwen. Door kennis en ervaring uit te wisselen met anderen die als kind ook zijn mishandeld, leren veel lotgenoten beter omgaan met hun traumatische verleden.

Meldt u aan!
Kom naar de Themadag 2016 in Den Haag.

Bezocht u al eerder een themadag van de Stichting Geheim Geweld? Dan is dit uw kans om verdere stappen te zetten op weg naar een hoopvollere toekomst. Bezocht u de themadag nog niet? Help uzelf op weg en doe waardevolle kennis op over traumaverwerking na kindermishandeling. Als u zichzelf snel aanmeldt, bent u verzekerd van toegang tot deze dag. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Fonds Slachtofferhulp en het Hilton Hotel.

Praktische zaken
Kosten: de eigen bijdrage in de kosten voor de themadag bedragen € 50,00 voor lotgenoten en €100,00 voor professionals.

Uw inschrijving is pas definitief als wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen onder vermelding van uw naam en Themabijeenkomst april 2016. Rekeningnummer NL23INGB0000002516 ten name van Stichting Geheim Geweld te Den Haag.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging, programma en routekaart medio half april. Max. aantal deelnemers is 150 op volgorde van inschrijving en ontvangst van betaling. Sluiting inschrijftermijn 4 april 2016.

Restitutie van het inschrijfgeld bij annulering is alleen mogelijk als wij vóór 4 april 2016 uw schriftelijke annulering hebben ontvangen. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Locatie: Hilton Hotel, Zeestraat 35 Den Haag
NAAR AANMELDFORMULIER

BRON: stichtinggeheimgeweld.nl
                                   *** Tonny Kamper ***
Terug naar boven Go down
http://www.nederlandheelt.nl/
 
Vooraankondiging themadag 2016 "De lange weg naar herstel"
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: MEDEDELINGEN - OPENBAAR :: Agenda-
Reageren