Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  HULPVERLENERS OPENBAAR Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

HULPVERLENERS OPENBAAR

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

Voorstellen

HULPVERLENERS OPENBAAR Action10

Hulpverleners stellen zich hier voor, vertellen in het kort over zichzelf en/of hun beroep en vermelden, eventueel met foto, de naam en link van hun organistatie/website !

Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !! Gasten kunnen ook lezen en reageren!


744HULPVERLENERS OPENBAAR 98-44Minerva Counseling & Coaching Breda
wo 26 dec 2018, 10:29
Jolande Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Over:

HULPVERLENERS OPENBAAR Health11

Hier vertellen de hulpverleners over hun organisatie en welke diensten die te bieden heeft met evt. foto (via url), de naam en de link naar de website van hun organistatie!

Gasten kunnen ook lezen en reageren ! Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !!


24HULPVERLENERS OPENBAAR Dessin_f_117Danstherapie
di 10 okt 2017, 09:11
Mariavliegtuit Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Diensten


Hier adverteren de hulpverleners welke diensten zij te bieden hebben met foto, de naam en de link naar de website van hun organistatie en de prijs van de dienst die aangeboden wordt!

Gasten kunnen ook lezen en reageren ! Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !!

Gasten kunnen ook lezen en reageren !!!


2Basiscursus Doorbreek het zwijgenBasiscursus Doorbreek het zwijgen
wo 25 apr 2018, 11:05
 • Nieuwe berichten Nieuwe berichten
 • Geen nieuwe berichten Geen nieuwe berichten
 • Forum is gesloten Forum is gesloten

Het is nu zo 03 jul 2022, 14:27