Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Advertentie datum en tijd zo 02 jun 2019, 13:51

Ruilvoorbeeld

  Omschrijving :

  Dit is een voorbeeldfoto voor ons Ruilhoekje welke wordt verwijderd zodra het eerste ruilobject aangeboden wordt!

  Hier kunt U als lid allerlei dingen die U wilt ruilen, of weggeven aanbieden. Geef duidelijk aan of U het weggeeft, of wat U ervoor in de plaats wilt ontvangen. Leden kunnen met U contact opnemen erover via uw email of via een persoonlijk bericht, al naar gelang U aangeeft!

  Gegevens adverteerder

  Het is nu zo 03 jul 2022, 12:55