Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost Didit Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost Didit

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost Didit Empty Verjaardagspost Didit

Bericht van Gast ma 13 nov 2017, 07:20

Gefeliciteerd
Hoi jarige @didit,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Wij wensen je toe dat vandaag de eerste dag mag zijn van een voor jou zo gezond en goed mogelijk nieuw levensjaar. Je bent al sinds begin dit jaar lid van onze groep. Kom gerust een keer vertellen hoe het met je gaat op onze wekelijkse gezellig chatavonden op zondag of woensdag om 20 uur. Hoeft niet, mag wel natuurlijk.

Volgens onze verjaarslijst gaat vandaag een nieuwe fase in jouw leven in. Een mooie leeftijd met nog zoveel kansen in het vooruitzicht. Hopelijk kun je die kansen met beide handen pakken en gebruiken. Alle goeds daarbij !

Voor nu: een heel fijne verjaardag gewenst met wat zon en gezelligheid. Het boeketje links boven in dit bericht krijg je van ons allen. Goed water geven, dan staat het heel lang.

Hartelijke groeten,
Joost
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4222
Punten : 20788

Verjaardagspost Didit Empty Re: Verjaardagspost Didit

Bericht van Admin ma 13 nov 2017, 12:43

Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag @didit  Bloemetje
Ik sluit me bij de woorden van @Joost aan en wens je een mooi, nieuw levensjaar toe!

Verjaardagspost Didit Animaa11

  Het is nu za 02 jul 2022, 06:10