Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost Robert2 Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost Robert2

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost Robert2 Empty Verjaardagspost Robert2

Bericht van Gast di 05 dec 2017, 07:54

Gefeliciteerd


Beste @Robert2,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Een mooi boeketje hoort daar zeker bij, zie boven in de linkerhoek. Alsjeblieft. Vijf december, een bijzondere dag om jarig te zijn. Ik ben zelf altijd benieuwd hoe mensen dat ervaren ..... altijd dubbele kadootjes en aandacht, of alle aandacht moeten delen met de Sint ?

Hopelijk begint voor jou vandaag een goed en gelukkig nieuw levensjaar. Dat vieren we dan graag met je mee hier op NH. Iets lekkers bij de koffie zometeen, 't zal wel een banketletter zijn ..... de "R" natuurlijk  Knipoog 

Al sinds 2013 ben je lid van onze groep. Kom gerust eens langs op een van onze chatavonden om te vertellen hoe het met je gaat. Het mag, het hoeft niet. Wat jij wilt.

Voor nu, een heel fijne en zonnige verjaardag gewenst, zon buiten misschien, maar op zijn minst zon van binnen. Maak er iets moois van. Al dan niet op rijm ....

Hartelijke groet,
Joost

Gefeliciteerd

  Het is nu za 02 jul 2022, 07:59