Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost Dinekevdveen Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost Dinekevdveen

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost Dinekevdveen Empty Verjaardagspost Dinekevdveen

Bericht van Gast wo 13 dec 2017, 10:32

Gefeliciteerd 


Beste @dinekevdveen,

Namens het NH-team wens ik je een heel fijne verjaardag. Een mooi getal .... ! Hopelijk is vandaag voor jou het begin van een gezond en gelukkig nieuw levensjaar. Ik had je wat beter weer gewenst, maar dat zit er vandaag niet in .... toch wat zon en warmte van binnen dan maar.

Je ben al een jaar lid van onze groep als partner. Mocht je ooit iets willen delen, wees dan welkom op een van onze chatavonden. Niets hoeft, het mag.

Voor nu, een gezellige verjaardag gewenst.

Hartelijke groet
Joost

Gefeliciteerd

  Het is nu za 25 jun 2022, 22:13