Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4207
Punten : 20733

CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen Empty CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen

Bericht van Admin wo 16 dec 2015, 13:42

CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen AAEAAQAAAAAAAAXyAAAAJDM2ZTYwYmExLWYwMTEtNDdiZC1hYWJjLWNjNDdjOTFhNTE5ZA

CELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen

Slachtoffers van kindermishandeling, verwaarlozing en seksueel misbruik, behandelaren, wetenschappers en bestuurders schreven een Brandbrief: verbeter de GGZ behandeling voor ernstig getraumatiseerde volwassenen! 

Volgens grootschalige overzichtsstudies heeft circa 50-70% van de mensen in Nederland met ernstige psychische stoornissen een geschiedenis van kindermishandeling, verwaarlozing en seksueel misbruik in de jeugd. 

De behandeling van deze volwassenen is al langer een van de grootste knelpunten in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en is door Zorgverzekeraars Nederland en VWS reeds in 2006 als zodanig benoemd. Het advies van de Gezondheidsraad van 2011 om de behandeling te verbeteren is nog steeds niet opgevolgd. 

Schrijvers van de Brandbrief vragen de politiek dringend de behandeling ter hand te nemen en doen voorstellen voor een aanpak. Bespreking in de Tweede Kamer op 20 januari 2016. 
U kunt aanwezig zijn. Zie de brief op www.celevt.nl onder publicaties http://www.celevt.nl/publicaties

BRON: linkedin.com/pulseCELEVT Brandbrief Tweede Kamer: verbeter GGZ behandelingen voor mishandelde en seksueel misbruikte volwassenen Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 23 mei 2022, 17:02