Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen
 
IndexPortaalFAQZoekenInloggenRegistreren
Like/Tweet/+1
Uitklapmenu
 • Facebooktijdlijn + Evenementen
 • Persoonlijk Menu

  Profiel
  Bekijk Profiel
  Wijzig Avatar
  Wijzig Informatie
  Wijzig Handtekening
  Wijzig Voorkeuren

  Sociaal
  Gastenboek
  Ledenlijst
  Meldingen
  Mijn Groepen
  Mijn Reputatie
  Vrienden beheer

  Berichten
  Ontvangen
  Verzonden

  Topics
  Bekeken
  Geplaatst

 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Recent Geplaatst
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

BEZOEK ONS OOK OP:
NH op Blogger NH op Facebook NH op Google+ NH op LinkedIn NH op Twitter NH op Wordpress NH op YouTube
LEDEN IN HET NIEUWS
In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
ZEG NEE !
Zeg NEE tegen seksueel geweld - RTL. Deze vooraanstaande Nederlandse mannen spreken zich uit tegen seksueel geweld.
Deel | .
 

 voetbal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Trijntje
avatar
Ervaringsdeskundige


Vrouw
Aantal berichten : 709
Punten : 3925
Reputatie : 1639
Registratiedatum : 05-08-13

#1BerichtOnderwerp: voetbal   zo 15 jun 2014, 11:02

Ik heb de wedstrijd van Mexico gekeken, wat me opviel was dat alle spelers van dat team 2 verschillende kleuren schoenen aan hadden. Ook andere voetballers hebben dat wel eens.

Wat ik me dan afvraag:
Zouden ze nog zo'n zelfde paar in de kast hebben?

Trijntje
Terug naar boven Go down
Trijntje
avatar
Ervaringsdeskundige


Vrouw
Aantal berichten : 709
Punten : 3925
Reputatie : 1639
Registratiedatum : 05-08-13

#2BerichtOnderwerp: Re: voetbal   ma 16 jun 2014, 19:09

Geen voetbal liefhebbers?

Niemand die hele mooie goall gezien van Robin van Persie? Het was echt een plaatje zo mooi.

Niet alleen hebben spelers verschillende kleuren schoenen aan, ik zie net een keeper van Portugal die zijn handschoenen aangepast heeft aan zijn schoenen, rechter handschoen en schoen rose en aan de andere kant blauw.


- Trijntje -
Terug naar boven Go down
TonnyKamper
avatar
Webmaster Co-Administrator


Vrouw
Aantal berichten : 562
Punten : 5270
Reputatie : 685
Registratiedatum : 20-07-13

#3BerichtOnderwerp: Re: voetbal   ma 16 jun 2014, 19:45

Hahaha, ja, zo wordt het voetbal tenminste nog een beetje interessanter LOL..

Natuurlijk hebben wij Oranje zien schitteren en hebben geen doelpunt gemist !!! Ik vond ze allemaal mooi !!  Het was heel lang geleden dat ik met plezier naar voetbal heb gekeken, ik vond er de laatste jaren geen bal meer aan, ik ben eigenlijk alleen maar gaan kijken omdat er totaal niets interessants te vinden was op al onze overige 35 kanalen  :evil: maar achteraf gezien heb ik er eindelijk weer eens geen spijt van dat ik gekeken heb !!!


* Tonny Kamper *
Terug naar boven Go down
http://tube-it.actieforum.com/
Gast
avatar#4BerichtOnderwerp: Re: voetbal   di 17 jun 2014, 06:37

Hallo allemaal.
Wat heeft voedballen met Nederland Heelt te maken?
Voor mij is Nederland Heelt om in je zoektocht verder te komen, of te delen, en niet allemaal dingen die er niets mee van doen heeft.
Daar is feestboek voor.
Er komt steeds meer dingen op te staan wat er niets te zoeken heeft met ons doel groep.

Groetjes Edwin.
Terug naar boven Go down
Trijntje
avatar
Ervaringsdeskundige


Vrouw
Aantal berichten : 709
Punten : 3925
Reputatie : 1639
Registratiedatum : 05-08-13

#5BerichtOnderwerp: Re: voetbal   di 17 jun 2014, 09:44

Hallo Edwin,

Waarom zou ik niet over voetbal mogen praten?

Voor mij is Nederland Heelt een contactmogelijkheid met lotgenoten en volgens mij mag er van alles op komen staan, mits het niet kwetsend is voor anderen.

Ik heb behoefte aan contact en ben dan ook erg blij met je reactie.
Er gaan dagen voorbij dat ik alleen praat met mijn kat, voor mij is dit forum een uitkomst. Het maakt dat ik me een beetje levend voel.

Dus ik hoop dat iedereen meer gaat reageren/schrijven over van alles en nog wat.

Trijntje


- Trijntje -
Terug naar boven Go down
TonnyKamper
avatar
Webmaster Co-Administrator


Vrouw
Aantal berichten : 562
Punten : 5270
Reputatie : 685
Registratiedatum : 20-07-13

#6BerichtOnderwerp: Re: voetbal   di 17 jun 2014, 21:03

Trijntje heeft helemaal gelijk Edwin, er mag hier over van alles en nog wat gesproken worden MITS het maar in het juiste forum plaatsvindt !!! 
Er is een forum aanwezig waarin alleen maar over de ervaringen door de lotgenoten wordt gesproken !! Maar zoals je ook kunt zien zijn er maar weinig mensen die hun verhaal willen vertellen, de paar mensen die wel hun verhaal gedeeld hebben, hebben dat ook gedaan om hun relaas ook als steunbewijs te kunnen laten dienen voor mensen die op dezelfde locatie hetzelfde hebben ondergaan... 

Helaas komen er velen kijken om alleen maar te "halen" en niet te delen is mijn conclusie, gezien het feit dat we al bijna 10.000 bezoekers hebben gehad het afgelopen half jaar dat het forum online is..

Wij kunnen géén steunbewijzen uit de mouw schudden, die moeten worden aangeleverd door de lotgenoten zelf, wat wij wel kunnen en doen is een plek verschaffen waarin mensen hun verhaal kunnen doen en hun oproep tot steunbewijs kunnen plaatsen en vervolgens die oproep delen op al onze sociale netwerken, waaronder "feestboek" zoals jij het noemt om daarmee de oproep zoveel mogelijk mensen te laten bereiken wat weer meer kans op een reactie geeft.. 

Ook als wij leden hebben die op dezelfde locatie dezelfde ervaringen hebben ondergaan, kunnen wij die onderling met elkaar in contact brengen zodat zij voor elkaar tot steunbewijs kunnen dienen, vandaar dat het zo belangrijk is dat onze leden hun verhaal vertellen met eventueel de namen van daders op ons website aanmeldformulier.. maar helaas, ook hier hebben maar weinig leden gehoor aan gegeven...

Het meest belangrijke woord op dit forum is DELEN.. niet alleen je eigen verhaal, maar ook dat van de anderen, waardoor de kans op werkelijk steunbewijs vele malen groter wordt !!

Dit forum is echter ook voor andere conversaties gemaakt, gewone, alledaagse dingen in een eigen categorie, waarin de lotgenoten van elkaar weten waar sommige heftige uitspraken "vandaan" komen.. want er zijn een heleboel lotgenoten die geïsoleerd zijn in het leven en weinig tot geen sociale contacten hebben en wel de behoefte voelen om te converseren met anderen, wetend dat zij eenzelfde achtergrond hebben, wij vinden ook dit belangrijk en zeker een vorm van hulp die gegeven wordt door elkaar en voor elkaar... dit in het kader om mensen weer aan het praten te krijgen !!

Niemand is echter verplicht om alle conversaties ook daadwerkelijk te lezen !!! Je leest gewoon alleen de topics die je interessant vindt ! 

Alhoewel af en toe eens reageren op één van die berichtjes natuurlijk wel leuk zou zijn voor degene die het geplaatst heeft, dus wij zijn héél blij met jouw reactie, daaruit blijkt in ieder geval dat jij de gang van zaken blijft volgen, dus hartelijk dank hiervoor !!!

Trijntje, ook jij hartelijk dank voor je reactie !!!


* Tonny Kamper *
Terug naar boven Go down
http://tube-it.actieforum.com/
Trijntje
avatar
Ervaringsdeskundige


Vrouw
Aantal berichten : 709
Punten : 3925
Reputatie : 1639
Registratiedatum : 05-08-13

#7BerichtOnderwerp: Re: voetbal   wo 25 jun 2014, 13:48

Vandaag geen muziek en geen gedicht.

Terug naar de voetbal.

Ik heb het gehad over de schoenen en de handschoenen. Mexico spant de kroon met de vrolijke kleuren, ben benieuwd of dat zo blijft.
Wat de schoenen en de handschoenen betreft het zijn meestal de kleuren roze en blauw. Nu dacht ik dat het misschien te maken heeft met dat deze voetballers 2 kinderen hebben, een zoon en een dochter? En dat ze daarom die kleuren gebruiken om hun kinderen te eren als ze goede passes maken? Ik vind het wel leuk om dat te denken.

Dan het haar van de voetballers. Het valt me op dat er redelijk wat Hanenkammen rond lopen in allerlei soorten en maten. Soms oprechte kammen, soms iets minder, dan wel rechtmatig gekleurd of met een kleurtje afgezet.
Behalve de hanenkammen zijn er ook een aantal hoofden die aan de zijkanten kortgeschoren zijn met daarin dan een symbool geschoren.
Zouden ze dat doen om hun tegenstander te intimideren, om zichzelf in de schijnwerper te plaatsen, of heeft het een andere betekenis?

Ik heb een zwakke plek voor alle zwarte Afrikaanse teams dus Nigeria, Ivoorkust, Ghana en Kameroen. Het heeft natuurlijk te maken met de tijd die ik in Afrika heb doorgebracht.
Dat is wel al lang geleden, mijn dochter is nu 30 en zij is daar geboren, dus ja lang geleden.
Toen waren er nog gezichten die de stamtekens droegen. Dat mag al lang niet meer, maar toch mis ik het vaak nog in de oudere gezichten.
Ik vraag me ook af of daar de hoeveelheid aan tatoeages vandaan komen. Volgens mij is tatoeeren al van ver voor onze jaartelling en het was toen ook als herkenning.
Het aanbrengen van stamtekens in de gezichten van kinderen mag niet meer, maar zijn de uitingen van nu daar dan toch een gevolg van?

Trijntje


- Trijntje -
Terug naar boven Go down
TonnyKamper
avatar
Webmaster Co-Administrator


Vrouw
Aantal berichten : 562
Punten : 5270
Reputatie : 685
Registratiedatum : 20-07-13

#8BerichtOnderwerp: Re: voetbal   wo 25 jun 2014, 19:34

Wat een hoop vragen levert zo'n uiting toch op hé ?
Zolang het bij deze uitingen blijft vindt ik er niets mis mee..Maar als het deze vormen gaat aannemen dan heb ik daar wel m'n bedenkingen bij  :lol!: * Tonny Kamper *
Terug naar boven Go down
http://tube-it.actieforum.com/
Trijntje
avatar
Ervaringsdeskundige


Vrouw
Aantal berichten : 709
Punten : 3925
Reputatie : 1639
Registratiedatum : 05-08-13

#9BerichtOnderwerp: Re: voetbal   wo 25 jun 2014, 21:11

Hahahahahaha

Met zo'n hoofd moet je de bal niet willen koppen.


- Trijntje -
Terug naar boven Go down
TonnyKamper
avatar
Webmaster Co-Administrator


Vrouw
Aantal berichten : 562
Punten : 5270
Reputatie : 685
Registratiedatum : 20-07-13

#10BerichtOnderwerp: Re: voetbal   wo 25 jun 2014, 21:49

Oooooooooooooooh, ik moet er niet aan denken  :lol!:


* Tonny Kamper *
Terug naar boven Go down
http://tube-it.actieforum.com/
 
voetbal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nederland Heelt :: OPENBARE FORA :: Algemeen-