Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

HET NH TEAM WENST U ALLEN EEN WARM EN VEILIG 2021 TOE !
Er zijn Chatkanalen voor alle groepen in onze nieuwe besloten chatruimtes !! Eerstvolgende Live Chat is op woensdag 13 januari 2021.
Op aanvraag kunnen er chats ingepland worden! Stuur dan een PB naar Admin of Esther1978 met je verzoek!
Nederland Heelt
 • FB tijdlijn + Evenementen
 • Belangrijk
 • Mededelingen
 • Agenda
 • Blogs
 • Tweets
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Kinderen 'ontuchtschool' Valkenswaard zitten thuis

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3399
Aantal berichten : 4086
Punten : 20007

Kinderen 'ontuchtschool' Valkenswaard zitten thuis Empty Kinderen 'ontuchtschool' Valkenswaard zitten thuis

Bericht van Admin op vr 01 nov 2013, 14:36

8-11-2012 - 13:13  bron: De Telegraaf, Eindhovens Dagblad AD
Kinderen 'ontuchtschool' Valkenswaard zitten thuis Media_xll_1417839

In deze horecagelegenheid, waar bruiloften en partijen plaatsvonden, zijn vermoedelijk kinderen misbruikt. © Google Streetview.

UPDATE De ruim veertig kinderen van de particuliere rooms-katholieke onderwijsinstelling Agnus Dei in Valkenswaard zitten voorlopig noodgedwongen thuis. Aanleiding tot deze maatregel zijn onder andere de arrestaties van de 48-jarige directeur Alex Ryan van de V. en een 34-jarige medewerker van de school.

Beide schoolmedewerkers worden respectievelijk verdacht van ontucht en 'grensoverschrijdend zeden gerelateerd gedrag'. Verder is er sprake van een bestuurlijke crisis en moet er worden gereorganiseerd. Het personeel is naar huis gestuurd, meldt De Telegraaf.

Maximaal twee weken dicht
De school kan maximaal twee weken dicht zijn 'zonder plausibel verhaal'. Dat meldt de Onderwijsinspectie in reactie op de sluiting van de particuliere school, schrijft het Eindhovens Dagblad. Gaat de school langer dan twee weken dicht, dan komt de kwaliteit van het onderwijs in gevaar.

De gemeente Valkenswaard heeft in samenwerking met justitie en politie de hulp ingeroepen van Slachtofferhulp en de GGD om ouders en leerlingen bij te staan.

'Misbruik in zalencentrum'
Agnus Dei verzorgt onderwijs aan kwetsbare kinderen (8 tot 18 jaar) die bijvoorbeeld hoogbegaafd of autistisch zijn. De lessen werden de afgelopen anderhalf jaar gegeven op een bovenverdieping van een zalencentrum annex café aan de Kerstroosstraat in Valkenswaard. In deze horecagelegenheid, waar bruiloften en partijen plaatsvonden, zijn vermoedelijk kinderen misbruikt.

VOG
De Onderwijsinspectie heeft aan het begin van dit jaar geconstateerd dat de leraren van het basisonderwijs op Agnus Dei beschikken over een verklaring van goed gedrag (VOG). In het inspectierapport staat dat op Agnus Dei sprake is van een veilige schoolomgeving. De basisschoolleerlingen ontwikkelen zich naar hun mogelijkheden en bereiken positieve resultaten, aldus de inspecteurs. Het onderwijs voldoet aan de normen, was de eindconclusie.Kinderen 'ontuchtschool' Valkenswaard zitten thuis Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu vr 22 jan 2021, 13:05