Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verruiming (Ademdag) 11-02-2017 Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Verruiming (Ademdag) 11-02-2017

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4218
Punten : 20777

Verruiming (Ademdag) 11-02-2017 Empty Verruiming (Ademdag) 11-02-2017

Bericht van Admin zo 29 jan 2017, 17:18zaterdag 11 februari van 10:00 tot 17:30
Venwoude
Vuurse steeg 1, 3749 AN Lage-Vuursche, Utrecht, Netherlands

Op deze dag ga je voelen waar je verlangen zit en levensenergie bevrijden. Middels een visualisatie in de middag leer je te erkennen wat aandacht wil hebben, dit zacht te ontvangen en van daar uit gaat je hart open en wordt steeds meer helder hoe je wil leven. Welkom!

Algemeen:
Een dag om de adem te bevrijden en verdiepen! Je volle adempotentieel benutten. En dat betekent meer levensenergie tot je beschikking! Op elke inademing neem je het leven tot je, laat je het toe en door je heen te stromen. Het is nieuw. En op de uitademing laat je oude herinneringen, pijn en frustraties los. Dit resulteert in een geheel nieuwe manier van zijn, van ontspannen loslaten, veel energie in het hier-en-nu en inzicht in hoe je wil leven!

De dag is zowel voor mensen die geen ervaring met ademwerk en lichaamswerk hebben als voor mensen die veel ervaring hebben. kosten 1 dag is € 120,00 EURO incl biologisch/vegetarische lunch, met dieet voorschriften kan rekening gehouden worden mits vooraf aangegeven.

Aanmelden via email: info@praktijkrodezee.nlVerruiming (Ademdag) 11-02-2017 Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.
 • Reageren

Het is nu za 25 jun 2022, 22:34