Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Verjaardagspost Admin en TonnyKamper

Anonymous
Gast
Gast

Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Empty Verjaardagspost Admin en TonnyKamper

Bericht van Gast ma 23 okt 2017, 08:11

Gefeliciteerd Gefeliciteerd

Lieve @TonnyKamper , en onze geweldige @Admin,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Hopelijk is die in goede gezondheid begonnen ...... 

Gefeliciteerd

Wij vanuit je Team wensen jou, samen met je onafscheidelijke  levensmaatje @PopeyeKamper, een heel gezellige verjaardag toe. Dat deze dag maar een nieuw levensjaar vol goede gezondheid en geluk mag inluiden. Voor jou en jullie saampjes.
  Big hug


Dat is toch wel handig als je een dubbele entree hebt op NH, als Admin en als Tonny, dan krijg je op je verjaardag (minimaal) twee boeketjes. Hoera Vers van de veiling, dus die bloemen staan zeker de hele week. Van harte gegund en met liefde gegeven.
Gefeliciteerd Gefeliciteerd

Gisteravond op de zondagavond-chat heb je aan de toen aanwezige NH vriendinnen en vrienden al wat lekker virtueel gebak uitgedeeld.
Taartje  Het smaakte, zeer goed. Misschien komt er nog een veilig verjaarskadootje aan...... wacht&zie ..... laat je verrassen;). 
Gaaf

Zo eenmaal per jaar is het op deze dag, 23 oktober, de perfecte gelegenheid om jou te bedanken voor alles wat je voor "Nederland Heelt", en voor alle leden doet. Zowel op de website die permanent "under construction" is tijdens je zg. vrije weekends, als ook op de verschillende FB-groepen en subgroepen van NH. Ik weet inmiddels hoe je daar uren en dagen mee bezig bent, iets uitdenken, samen met de forum-helpdesk er vorm aan geven, uittesten, nog een keer uittesten want het moet perfect zijn in jouw ogen, kijken wat het systeem doet, en dan weer verder.
Respect

Wat je ook doet is er virtueel voor zoveel mensen zijn, bijna dag en nacht. Alle privé berichtjes die je krijgt en beantwoordt, alle lieve en ondersteunende en begripvolle reacties die je plaatst bij berichten van leden op hun FB-pagina's, alles wat je aan publicaties met ons deelt op de website en op FB, de ledenadministratie, je rol als moderator van de chatavonden, en vast nog wel meer dingen die ik niet eens weet. En dan de steuntjes in de rug die je steeds aan iedereen geeft, al je bemoedigingen. En dat alles doe je met ingehouden woede als het onrecht betreft (vaak) maar toch ook met jouw gigantische dosis Rotterdamse humor. Zo'n afkomst raak je niet kwijt ...Knipoog

We weten gewoon niet hoe we je voor al dat belangeloze maar zo belangrijke werk kunnen bedanken Tonny.
:dank2:
 
Ik stel voor een enorme groepsknuffel, en dat zoveel mogelijk leden, zeker de actieve, jou vandaag gaan bedelven onder de felicitaties.

Groeps hugGroeps hugGroeps hugHoezeeGroeps hugGroeps hugGroeps hug

Lang zul je leven, in geluk, gezondheid en in de gloria, Hieperdepiep ... Hoera !!!!

WijntjeLimonadeCheers

Namens je Team, namens alle leden ......   Gefeliciteerd


Joost Gefeliciteerd
Esmeraldam
Esmeraldam
Team
Team

Registratiedatum : 18-03-17
Reputatie : 335
Aantal berichten : 169
Punten : 2751

Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Empty Re: Verjaardagspost Admin en TonnyKamper

Bericht van Esmeraldam ma 23 okt 2017, 09:13

Ik had je zondag graag nog 1 Rotterdammer aan willen bieden.. met een lied en een tekst speciaal voor jou.. en iedereen..

Dat kan maar 1 artiest zijn met maar 1 lied he.. zet je volume voluit ...( iedereen ... en zing mee ) 

Jarige jij veel liefs ... xxx .. 

Bordeaux
Bordeaux
VIP
VIP

Registratiedatum : 21-09-17
Reputatie : 78
Aantal berichten : 35
Punten : 2019

Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Empty Re: Verjaardagspost Admin en TonnyKamper

Bericht van Bordeaux ma 23 okt 2017, 14:50

Hej lieve @TonnyKamper, Happy Lief

Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt en je vandaag weer wat beter voelt. Laat je flink in de watten leggen dat verdien je!

En ik wil je ook heel erg bedanken voor je enorme betrokkenheid en je meedenken waarin je mij dan altijd een stapje voor bent... Het is bijna magisch hoe je dat doet haha.

Heel veel liefs en een hele dikke (groeps) verjaardagsknuffel Big hug Groeps hug
Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Giphy
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4221
Punten : 20783

Verjaardagspost Admin en TonnyKamper Empty Re: Verjaardagspost Admin en TonnyKamper

Bericht van Admin ma 23 okt 2017, 16:56

Wauw lieve @Joost en @Esmeraldam en @Bordeaux 

Wat een lieve felicitaties, een heerlijke verrassing, ik kan jullie wel zeggen dat ik me nu helemaal jarig voel  Dankjewel

Ik ben niet gewend aan al die aandacht en complimenten hoor, ik bloos er van  Blozen ik doe het immers met liefde en voor ons allemaal  Knipoog
Dank je wel voor het leuke plaatje Bordeaux, het bracht me een lach  Dankjewel


Ik heb genoten van het mooie lied Esmeralda, uiteraard is dat DE Rotterdammer bij uitstek natuurlijk om dit te vertolken, Prachtig!  :hart2:  Dankjewel

En Joost, wat een ontroerende redevoering zeg, daar heb je vast dagen op moeten verzinnen  Lachen 
daarmee heb ik jou dus ongewild ook dagen werk bezorgd  LOL  Dankjewel

Wel lieve mensen, ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend blij met jullie ben, hartelijk dank vanuit de grond van mijn hart voor deze lieve verjaarswensen, een dikke knuffel voor jullie allemaal.. 

Knuffel veel liefs van mij  Hartekus  Liefs  Groeps hug

  Het is nu di 28 jun 2022, 19:44