Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

 • Reageren

Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen

Jannekes
Jannekes
VIP
VIP

Registratiedatum : 13-01-18
Reputatie : 72
Aantal berichten : 47
Punten : 1904

Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen Empty Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen

Bericht van Jannekes vr 25 mei 2018, 21:27

Ik wil binnenkort voor enkele lotgenoten en eventuele naasten en belangstellenden een praatje houden. Dit wordt waarschijnlijk de intro. Hebben jullie tips?


Sociaal vangnet opbouwen, hoe begin je?


Hoe ziet jouw sociale vangnet er nu uit? Wat is het verschil met een sociaal netwerk? Wat als vroeger je "vangnet" eerder aanvoelde als een elektrisch hek? In een interactieve presentatie gaan we kijken hoe wij onszelf en elkaar handvatten kunnen geven.
Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4222
Punten : 20788

Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen Empty Re: Hulp gevraagd voor een praatje over sociaal vangnet opbouwen

Bericht van Admin vr 25 mei 2018, 23:13

Dank je wel voor je oproep @Jannekes  Duim omhoog Ik heb hem gedeeld op ons social netwerk  Bloemetje
 • Reageren

Het is nu za 02 jul 2022, 06:41